Harmadik műszak WEBSITE (Third watch)
Névnapi köszöntő

 
Adatok

Téma: Harmadik műszak

Szerkesztő: Anita

Oldal indulása: 2006.05.09

Utolsó friss: 2008.11.15

Elérhetőség: mauricebosco@freemail.hu

 
Műsortábla

Harmadik műszak

Fibernet,UPC

1. évad

hétfő-péntek:

AXN: 7:00, 17:00

Digi tv:

5. évad:

szombat-vasárnap:

AXN: 7:00, 14:00


 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Vendégkönyv
 
HARMADIK MŰSZAK
 
Közvélemény kutatások
 
Galéria
 
Bosco
 
Faith
 
Sully
 
Davis
 
Jimmy
 
Szavazz!
Melyik részeket szeretitek jobban?Az egy karakteres vagy mindenki benne van?

Nincs kedvencem,ezért amiben mindenki van.
Ha a kedvencemről szól jó,de mindenkivel még jobb
Csak azokat,ami a kedvencemről szól!
Tök mindegy. Mindenképpen jó a Harmadik műszak.:)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
E-mail a szerkesztőnek
 
Számláló
Indulás: 2006-05-09
 
Epizódismertető 6. évad

1. Szörnyszülöttek

Mann bérgyilkosai a kórházban próbálják meg eltenni láb alól Boscót, Yokast és Cruzt. A tűzharcban Bosco életveszélyesen megsérül. Kim a megrázkódtatás hatására úgy dönt, hogy nem folytatja tovább a munkát - feleség és anya szeretne lenni. Cruz rájön, hogy Yoshi játszotta őket Donald Mann kezére, ezért kényszeríti kollégáját, hogy elvigye őt Mannhez, és letartóztatja a drogbárót. Ekkor azonban megérkezik Yokas.

2. Higgyj neki,hisz zsaru!

Cruz segít Yokasnak, hogy titokban maradjon az, ami a tetőn történt. A Belső Ügyosztály azonban arra gyanakszik, hogy Cruz meggyilkolta a drogbárót és nyomozni kezd az ügyben. A bűnmegelőzési csoport új főnököt kap. Cruz egy névtelen telefon után biztosra veszi, hogy Miller főhadnagy a belsősök beépített embere. Yokast érdemeire való tekintettel nyomozóvá léptetik elő. Üröm az örömben, hogy azon a napon kapja meg Fredtől a válóperes papírokat. Monroe és Davis között nézeteltérés alakul ki egy autólopási ügy kapcsán.

3. Átkozott egy nap

Carlos és Grace egy jósnőtől szállít kórházba egy mellkasi fájdalmakra panaszkosó férfit. Carlos szóváltásba keveredik a jósnővel, aki erre megátkozza. Az átok látszólag hat. Újonc érkezik az 55-ös körzetbe. Brandon Finney annak a belső ellenőrzésen dolgozó Finney kapitánynak a fia, akivel Sullynak annak idején problémái voltak. Brandon Davis mellett kezdi a munkát és már az első napján megrázkódtatás éri. Monroe a belsősök megbízásából Yokas és Cruz után kémkedik.

4. Megszállottan

 Yokas nyomozó első ügye egy öngyilkosság. Grimaldi nem szentel elég figyelmet a halott férfi lakásán talált videofelvételeknek, de Faith alaposságának köszönhetően sikerül megakadályozniuk egy tanítónő és diákjai halálát. Sully továbbra is ellenségesen viselkedik az ifjú Finneyvel. Davis megtudja, hogy Finney kapitány, Sully és az ő édesapja valamikor régen kollégák voltak és megpróbálja kiszedni Sullyból, hogy mi történt annak idején a három férfi között.

5. Embervadászok

 Monroe és Davis egy fiatal lány holttestére bukkan a kapitányság előtti szemétgyűjtő konténerben. A tettes egy üzenetet kötött a holttest nyakába. Miller főhadnagy felajánlja segítségét a nyomozást vezető Yokasnak, mivel áthelyezése előtt hasonló ügyeken dolgozott. Ketten erednek a gyilkos nyomába, és amikor úgy tűnik, kézre kerítették a tettest, megjelenik a rendőrségen a valódi elkövető... Grace és az ifjú Finney együtt töltik az estéjüket. Másnap Brendan megmenti a lány életét.

6. A világ legjobb nyomozói

 A rendőrségen magát önként feladó Jeffrey Barton csak szórakozik Yokas-szal és Millerrel. Azt állítja, elrabolt valakit és ha a nyomozók hajnali 6-ig nem találják meg a lányt, az áldozat elvérzik. Életre-halálra szóló harc indul a rendőrök és a gyilkos között, melyben az idő játssza a döntő szerepet. Yokas-nak sikerül túljárnia a tettes eszén. Finney kapitány hőst csinál a fiából, amiért lelőtte a mentősökre támadó Jaspert. Grace azonban nem akarja folytatni viszonyát Brendannal.

7. Sose add fel!

Cruzt - Donald Mann meggyilkolásának vádjával - őrizetbe veszik és előzetes letartóztatásba kerül a tárgyalásig. Finney kapitány mindenképpen el akarja ítéltetni, de csalódnia kell, amikor Yokas vallomást tesz. Sully és Finney kapitány fia között tovább nő a feszültség. Egy vita során Sully a fiú fejéhez vágja, hogy az apja tolvaj és gyilkos. Davis szeretné megtudni az igazságot. Bosco magához tér a kórházban.

 

8. Megbolygatott múlt

 Daniels főtanácsost brutálisan megverik, megerőszakolják és kirabolják. Cruz mindent megtesz azért, hogy a tettes elnyerje méltó büntetését, de ehhez a főtanácsos együttműködésére van szüksége. Daniels azonban nem akar feljelentést tenni. Davis tudni szeretné, hogyan halt meg az apja, ezért nyomozásba kezd. Felkeresi a börtönben a gyilkost, és Morris mindent elmond neki, de hivatalosan nem akarja bolygatni a múltat. Finney keze azonban a börtönbe is elér. Senki nincs biztonságban, aki az idősebb Ty Davis halálának körülményei után szimatol.

9. Apák bűne

Davis tovább nyomoz apja halálának körülményei után, miközben Sullyt hibáztatja azért, mert Finney megúszta a gyilkosságot. Amikor Ty találkozik C.T.-vel, a kapitány leleplezi előtte Monroe-t, majd megpróbálja megzsarolni. Yokas és Grimaldi egy muzulmán lány gyilkosát keresi. A 16 éves Talia 2 hónapos terhes volt, amikor megölték. A nyomozók először az apát gyanúsítják.

10. Vesszen az áruló!

Monroe - árulása miatt - közutálatnak örvend az 55-ös körzetben. Kollégái még akkor sem sietnek a segítségére, amikor életveszélyes helyzetbe kerül. Egyedül Finney áll ki mellette. A tűzoltók híres filmsztárt készítenek fel egy szerepre. Stu rájön, hogy kedvenc színészéből egy megtört, alkoholfüggő ember lett.Yokas és Grimaldi újabb gyilkossági ügyének áldozata az a Brian McKinley nyugdíjazott Belsős nyomozó,aki átadta Monroe-nak az idősebb Ty Davis meggyilkolásának nyomozati aktáját.

11. Az egyetlen tanú

Sully és Monroe összefog, és együtt keresi fel a hajdani Bűnmegelőzési Csoport munkatársait. A volt kollégák élete zátonyra futott: Mark Vicetti főbelőtte magát, Danny McGowannek az idegeivel vannak problémái, Scott Murray pedig alkoholista lett. Tom Mack az egyetlen, aki érdemben tehetne valamit azért, hogy C.T. Finney elnyerje méltó büntetését, ő azonban hallani sem akar arról, hogy vallomást tegyen.

12. Szívrobbanás

 C.T. Finney nem jelenik meg a főügyész előtt, inkább a maga módján tesz pontot a 25 évvel ezelőtti ügy végére. Levine kedvenc kávézója felrobban. Carlos majd belehal az aggodalomba, amikor tudomást szerez a robbanásról, hiszen Holly pár perccel azelőtt, szinte a kávézó ajtajából hívta. Rádöbben, hogy szereti a lányt, és amikor az szakít vele, meg is vallja neki az érzelmeit. A robbanás egyik áldozatáról kiderül, hogy terrorista. A kórházba szállított fiatalembert 2 társa megpróbálja eltenni láb alól. Az egyik Sully szeme láttára lesz öngyilkos, a másikat elfogják, és beviszik a kapitányságra. Cruz és Rice nyomozó döbbenetes felfedezést tesz?

13. Pokoli szerencse

Cruz és Rice gyanúsítottja sugárfertőzött, emiatt ki kell üríteni a kapitányságot. Carlos, Grace, Cruz és Rice érintkezett a fogollyal, ezért vérvizsgálaton kell átesniük. Fields doktor megtudja, hogy Cruz halálos betegségben szenved. Rice és Cruz - némi szerencse segítségével - megakadályozza a terroristák akcióját. A közös munka során kölcsönös szimpátia alakul ki köztük, de Rice sebesülése után Cruz összefut a kórházban a férfi feleségével. Carlos nem tud tisztázni egy félreértést Hollyval, mert a lány eltűnik.

14. Kétségek között

 Finney kis barátja, Ben, szemtanúja lesz annak, hogy édesapja leszúrja az édesanyját. A gyerek Brendantól kér segítséget, aki mindent elkövet, hogy kimentse a kisfiút a zavartan viselkedő apa kezei közül. Monroe állapotos, ezért még egyszer megpróbálja tisztázni magát Ty előtt, de falakba ütközik. Carlos kétségbe van esve Holly miatt.

15. Ez ám a meglepetés!

Levine se szó, se beszéd, hazautazott a szüleihez. Carlos annyira aggódik, hogy már a rendőrségen is bejelenti a lány eltűnését. Egy hajléktalan asszony Sully segítségét kéri, mert egy sorstársa ittas állapotban megsérült. A nő kifogástalanul látta el a törött lábat, aztán eltűnt a helyszínről. Grace rájön, hogy a hajléktalan asszony az ő évek óta nem látott édesanyja. Monroe gyermeket vár, de nem akarja, hogy Davis erről tudomást szerezzen. Sully-t is megesketi, hogy megőrzi a titkot. Cruz és Santiago közben egy többszörös gyilkos után nyomoz, aki úgy tünteti el áldozatait, hogy mások koporsójába csempészi őket.

16. A család mindenek felett

Cruz foglyát, Maddoxot a kapitányság épületében lövi le egy kiskorú. A 108-as Fiúk bandájának vezetését ezután Marcel Hollis veszi át, aki azonnal felrobbantja 3 rivális banda főnökét. Levine visszajön a városba. Carlos és közte újra szent a béke. Yokas egy ékszerbolti rablás ügyén dolgozik. Az egyik tettest elfogják, a másiknak sikerül elmenekülnie. Az őrizetbe vett rabló hamarosan rosszul lesz és kórházba kerül. Hickman doktornőnek nem tetszenek a tünetei, így riasztja a Járványügyiseket. A vizsgálatok egy agresszív vírusfertőzést mutatnak ki. Bosco megszerzi valahogy a szükséges pontszámot a lőgyakorlaton és újra munkába állhat.

17. Ez még csak a kezdet

A robbantás után Cruz letartóztatja Marcel Hollis-t, a 108-asok új vezetőjét. Marcel azzal fenyegetőzik, hogy Cruz ezzel a lépésével ártatlan embereket sodor veszélybe. Rövid időn belül 4 rivális bandatag és egy gyerek veszti életét egy buszmegállóban. Yokas-t egy fejsérüléstől vérző, eszméletlen nőhöz riasztják. Az áldozat 15 éves lánya eltűnt. A nyomok egy magukat vámpíroknak tartó közösséghez vezetnek.

18. A sors keze

Cruz betegsége egyre előrehaladottabb stádiumba kerül, az orvosa kemoterápiát javasol. Santiago meglátja a kezelési tájékoztatót, így a hadnagy nem tudja tovább titkolni a leukémiáját. Monroe úgy dönt, hogy megtartja a babát, de egy riasztásnál Bosco a fegyverrel hadonászó gyanúsított helyett véletlenül őt találja el. A golyó Monroe hasába fúródik. Davis kínos helyzetbe kerül, amikor egy nagyon csinos és roppant készséges hot dog árus lányról kiderül, hogy prostituált. Emily megismerkedik Dantéval, a vámpírok közösségének vezetőjével.

19. Isten hozott

Levine bemutatja Carlost a szüleinek. A családi körben töltött hétvége nem úgy alakul, ahogy Holly tervezte, de mint mindennek, ennek is megvolt a maga tanulsága. Davis beszél Monroe-val és helyrehozzák kapcsolatukat. Faith nyomoz Bosco után, ettől kettőjük viszonya még feszültebbé válik. Yokas nem bízik egykori társában és végül Swersky főhadnagyhoz fordul. Cruz egy bűnügy kapcsán megismerkedik Jaime Castróval. A férfi a hit erejével próbál segíteni a leukémiás hadnagyon.

20. Hinni és remélni

Finney és Davis autóbalesetet szenved. A másik autó három utasa közül kettőt - az ütközést követően - egy férfi hidegvérrel lelő, ám a harmadik utast elengedi. Később egy egyház központjában két újabb holttestet találnak. Yokas a helyszínen talált fotókból arra következtet, hogy az egyház tagjai megrontottak egy gyermeket. Dante bevallja Emilynek, hogy vámpírnak képzeli magát, mire a lány faképnél hagyja. Grace nagyon aggódik a balesetben megsérült Finney miatt. Yokas elmondja Swerskynek, hogy Bosco szemével baj van és a lőgyakorlathoz tőle kért segítséget.

21. Fenyegető érzések

Tommy - a Szabadság Szentjei Egyház vezetői posztjának várományosa - élő tévéadásban, fegyverrel kényszeríti Jonathan atyát arra, hogy beismerje, a hívők gyerekekkel léptek szexuális kapcsolatba. Carlos nagy lépésre szánja el magát: meg akarja kérni Holly kezét. Az időzítés azonban nem a legmegfelelőbb. Grace elmondja az eszméletlen Brendannak, hogy mit érez iránta. Santiagót és Cruzt majdnem megölik. Cruz úgy dönt, egyezséget köt Marcel Hollis-szal. Dante néhány barátjával felkeresi Emilyt és késsel fenyegeti a lányt. Bosco a legjobb pillanatban érkezik.

22.Totál káosz  (UTOLSÓ RÉSZ)

Valaki gránátokat hajít be az 55-ös körzet kapitányság ablakain. Az épület Pillanatok alatt lángokban áll, az utcára menekülő rendőröket azonban sortűz fogadja. Végül mindenkinek sikerül kimenekülnie, bár Monroe és Cruz majdnem bent ég. Marcel Hollis kereket old a felfordulásban, de Cruz tudja, hol keresse. A hadnagy a maga módján tesz pontot az ügy végére. Az 55-ös körzetben szolgáló rendőrök - a kapitányság épületének megsemmisülése után - megkapják áthelyezésüket. A csapat szétszóródik, Camelotnak vége.


 
Média
 
Óra
 
Figyelmeztetés!

Az oldalon letöltött anyagokat,

a letöltés után 24 órával törölnöd kell a

gépedről,különben a felelősség

téged terhel!

 
Doki
 
Bobby
 
Kim
 
Carlos
 
Alex
 
Cruz
 
Monroe
 
Brendon Finney
 
Holly Levine
 
Szavazás
Hányadik évad a kedvenced?

1. évad
2. évad
3. évad
4. évad
5. évad
6. évad
Még nem tudok nyilatkozni,nem láttam az összeset.
Nincs kedvencem.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
További szereplők

Fred Yokas (Chris Bauer)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Emily Yokas (Bonnie Dennison)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Swersky hadnagy (Joe Lisi)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Grace Foster (Cara Buono)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Manny Santiago (Manny Perez)

Kattints a képre a teljes mérethez!

Rose Boscorelli (Patti D'Arbanville)

Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Chat

 
Szövegfordító
 
Áttűnési effekt


 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu